Friday 2 August 2013

Last van gele tanden?!

Poets je je tanden twee tot drie keer per dag en heb je toch last van gele tanden? De kleur van de tanden is bij ieder mens verschillend en is voor een groot deel erfelijk bepaald.
Hebben je ouders wat gelere tanden, dan heb jij die waarschijnlijk ook. Je tanden kunnen ook geel worden door aanslag. Je kunt aanslag op je tanden krijgen door bepaald eten bv.(ketchup, curry), koffie, thee, wijn, frisdranken en tabak.

Leeftijd is ook een andere reden, hoe ouder, hoe geler je tanden. En tandsteen moeten we ook niet vergeten want dat kan ook een oorzaak van verkleurde tanden zijn.
Tandsteen is ruw en daarom blijven er gemakkelijker kleurstoffen aan hangen. Tandsteen kan alleen door de mondhygiënist of tandarts worden verwijderd. Dat je je tanden goed schoon en gezond houdt is het belangrijkste, je hoeft je niet te schamen voor je gebit. Je kunt er niks aan doen als je van nature gele tanden hebt. Probeer ze niet zelf witter te maken. Dan bestaat de kans dat het probleem juist groter wordt. Wil je perse witte tanden hebben, dan moet je samen met je tandarts of mondhygiënist een oplossing zoeken. Witte tanden van filmsterren op televisie en in de bladen zijn meestal niet echt. De Personal Tandenpoetsen Trainer wil je helpen met je

tandenpoetstechniek.

         Yazmin Salcedo
Parsonal Tandenpoetsen Trainer
    info:  ye.salcedo@gmail.com

No comments:

Post a Comment